Začátek

31.03.2014 16:17

Začátek

Jak dosáhnout opravdového uspehu, najít svou opravdovou cestu v životě

 

Cíle tohoto webu

Pomoct ti porozumět:

- Proč jedné lidí dosáhnou úspěch v životě, a jiné utrpeji porážku;

- Proč jen 5% z lidstva opravdu dosáhnou úspěch v životě;

- Faktory a tajemství úspěchu, jaký používají lidí které dosáhli úspěchu v životě;

- Jak používat zásady a tajemství k dosažení vlastního úspěchu;

- Jak zaplnit svůj život vyzmamem;

- Jak se stát vlastníkem svého života;

- Jak efektivně řídit svůj čas;

- Jak se stát skutecnim vůdcem.

 

Jen 5 že 100 lidí dosáhnou úspěch v životě

Proč jsou ve světě jen 5% uspesnich lidí? Tj 1 člověk že 20 opravdu dosáhne úspěch v životě. To číslo je výsledek výzkumu. Ten výzkum se konal v Americké Asociace Bankéřů (Američan Bankers Association). V tom výzkumu se studoval financny úspěch americkich chlapů na základě jejich pracovního životopisu. Vědci našli 100 chlapů ve věku 25 let a zeptali se jestli chtějí dosáhnout finanční úspěch a úspěch v životě. Skoro všichni odpověděli “ano”. Jeden nebo dva řekli “ne” ale ty odpovědi byli netypické. Ve výzkumu se zúčastnili jen chlapy protože v té době ony byli víc orientované ke kariéře než ženy a preve oni dosahovali úspěch v životě. Co se stalo s účastníky z výzkumu v následujících 40 let? Možná by výsledky teď byli jiné. Výzkum ukázal, že 36 z těch 100 zemřeli, nedožili se ani 65 let. Z ostatních jen jeden byl opravdu bohatý, 4 se mohli jmenovat finančně nezávislé, pět ještě museli pracovat, a o ostatních 54 se staral někdo z rodiny nebo pobírali sociální dávky.

A Amerika je nejbohatší země ve světě! Proto jestli ty se chováš jako ostatní, máš 95 sansu že 100 utrpět finanční krach a nikdy nedosáhnout úspěch v životě. Nemůžeš žít „jako všichni“ a při tom doufat že budeš mít finanční úspěch.

Na tomto webu najdeš komplexní popis, co dělají ty 5% úspěšných lidí narozdíl od ostatních a proč přesně ty lidí dosahují úspěch v životě.

Hlavním cílem je naučit té používat tajemství úspěchu, abys přesně ty mohl dosáhnout úspěch v životě.

 

Hlavní tématy webu:

- Myšlení úspěšných lidí – dozvíš se jak mysleji úspěšní lidí

- Vedení – jak být vůdcem pro sebe a pro jiné lidí

- Sen – proč je tak důležitý

- Cíl – jako krok k realizaci snu

- Víra – jako hlavní faktor rozumu, který má vliv na uskutečněni snu

- Zákon přitažlivosti – proč se v životě všechno stává přesně tak

- Plánování – jestli ne plánuješ svůj život, udělá to za tebe někdo jiný

- Najdi svou cestu v životě – největší úspěch můžeš dosáhnout pouze jestli jdeš vlastní cestou

 

Pro koho je tento web:

Tento web je určen pro široký kruh čtenářů, které hledají zpisob jak dosáhnout úspěch v životě, jak ven z rutiny a chtěli začít žít aby žili, a ne aby chodili celý život do práce. Web ti pomůže vyřešit jeden nebo jiný problém ve svém životě, jestli nemáš problémy, je mi té líto.

Je jen jeden kritérium, který potřebuješ abych ti mohla pomoci – vášnivou touhu dosáhnout úspěch v životě. Ale nepleť si touhu s přáním. Zeptej se každého koho potkáš, a on ti řekne, že chce dosáhnout úspěchu, jak to bylo s průzkumem v začátku. Ty to taky řekneš. Ale jsou tady některá kritéria pro ustanovení, jestli tvá touha dosáhnout úspěchu v životě je dost silná. Jeden z kritériu je tvá připravenost k konání. Nápad bez konání nevede k zadnímu výsledků. Jses připraveny začít uplatňovat ty principy v akci a hledat dál nebo jen si to přečteš, řekneš jak je to všechno zajímavé a půjdeš se dívat na televizi, a potom budeš dál říkat, že chceš dosáhnout úspěch v životě. Jestli jses akční člověk, tento web ti pomůže. Na prvním místě on se dělá pro tebe, takže ty, právě ty používej tyto zásady a udelaj ten svět lepší místo.