Odpověď #1 Proč se chlapy se mnou neseznamují?

22.01.2017 11:18

 

Z mailu: „Proč se se mnou nikdo nechce seznámit, i když vypadám skvěle, vidím, že se líbím chlapům?“

Existují jsou dva hlavní faktory.

Za prvé. Vy myslíte, že vypadáte báječně. Pokud je to pravda, je to samozreme dobře, ale je pravděpodobně že si lžete sama. Tj. myslíte že jste hezká, a jiní to nevidí.

A za druhé. Je-li fakt že se neseznamujete a jste přitažlivá, vypadáte dobře, jen že chlapy se s vamy neseznamují. To je protože muži chytí nějaký signály, které vycházejí z vás, odpozuji je - oni cítí odpudivé signály. 

Jaké signály to mohou být – signály které se vyjadřují vaší neverbalikou, tj, jak se chováte, jak mluvíte, jak vypadáte. Sada známek, které každý normální člověk, když vidí jiného člověka to může přečíst. Tj jestli teď v hlavě máte nějakou představu, například že se prostě musíte vdát, nebo že máte strach z chlapů, nebo opravdu nutné chcete vztah – tady je okamžik potřeby, zoufalství. Jestli to máte, chlapy to krásné mohou přečíst.

Proto mějte na paměti, že by stě neměli vysílat nic negativního, jen pozitivitu a krásu. Chlapy, když vidí takovou pozitivní, nádhernou,neodolatelnou ženu se snadněji seznamují. A jsetlize žena smrdí nouzi,zoufalství a potřeby chlapa, že se hodně chce vdát nebo že je nesebejistá, drží se od ní o krok zpět.

***

 

Odpovědi na 200  otázek

V této série jsou shromážděné nejčastější  otázky žen  na téma vztahy s muži.

Před několika lety když jsem se začala zabivat láskou a vztahy, pricazeli mi maily s otázky, týkající se vztahy, na které, jsem samozřejmě odpovídala a všechny byli potěšené. Ale po nějaké době, když množství otázek se rozrostlo, a nejzajímavější je že otázky se začali opakovat, jsem se rozhodla udělat něco jako knihovnu, ve které budu ukládat všechny otázky a odpovědi, takže každá žena mohla vstoupit do této knihovny a seznámit se s už hotovými odpovědi na otázky. A tak se zrodila tato série.