Svádění a sexualita

06.02.2017 19:25

 

Nezapomenutelná milenka e ta, která dostává nezapomenutelné potěšení.

Stěží budete schopni aplikovat nějkou techniku, pokud sami nebudete mít radost z toho, co děláte.

Jde o to, že čím víc potěšení budete dostávat, budete mít co dát z toho zbytku.

Pokud máte rádi dostávat potěšení, pak máte co dát - dobro dostáváte, dobro dáváte atd.

Oběť v sexu, když jste soustředění na to, jestli on se cítí dobře, jestli chce končit, kterou pozici preferuje, jestli ho máš stisknout, aby se nerozptýlil- zkrátka veškerá vaše pozornost je soustředěna na potěšení chlapa v sexu.

To jsou zkušenosti z minulosti, které mluví ve vás.

Ve skutečnosti nejpamátnější ženy jsou ty, které na prvním místě umí dostávat, cítit potěšení a chlap takovou ženu nikdy neopustí. On se nemuže dostat od ní pryč. Ani duši ani tělem. A cesta k jeho duši stejně je skrz tělo.

Budete nezapomenutelná, pouze když budete dostávat sama potěšení na prvním místě. To je velmi důležité. Bez ohledu na to co dělá on - vy dostáváte potěšení. Protože čím víc potěšení dostáváte vy, tím lip se bude cítit on.

Když bude vidět, že jste tak aktivní, že vás těší, že jste hodně orgazmícká, on to bude brát tak, že se to štavá protože on je tak dobrý.

Proto vždy v paměti chlapů zůstává ta žena, která může dostávat potěšení na prvním místě.

Možná něco nevíte, ale buďte jako Lolita - proč chlapy mají rady „holčičky„ – protože oni mají rady jejich upřímně nadšení, - ona vidí penis poprvé -  aaa …začínají ji tict sliny, oči se ji rozzáří, ona s tím dělá cokoli, ale je řada z toho procesu, ona dostává potěšení z toho. Z takové ženy chlap se nemůže dostat pryč.

Jak se stát taková potěšena v životě? Víte, že musíte opravdu mít radost, být upřímnou? A ne každá může dostávat potěšení a mít radost jen tak…

Jak můžete být potěšena v sexu, jestli během dne nic necítíte? Jak chcete dostávat potěšení, jestli „jen jste„?

Ráno vztavate - zas ten debilní budík, autobus, klopýtnutí, nenávidíte práci, cpete se něčím jen abyste si něco k jídlu dáli (studený karbanátek u ledničky) - stejně nikdo nevidí, proč servírovat stůl, jen pro vás to za to nestojí, můžete si dát cokoli, je jedno jak…

Jestli nejste potěšena v životě, nemůžete být taková I v sexu.

Jedinečné. Lidé, které jsou potěšené v životě jsou potěšené I v sexu. Představte si nějaké byti, existence, které nic necítí, nedostává potěšení z ničeho, a najednou když se zavře dveře ložnici, se stane „Tygřice„ která zbožňuje sex… To je nemožné.

Vaše potěšení v sexu se vyvije každý den! Když se probudíte - na jaké posteli se budíte? Na staré, dyrave, prádlo se neměnilo měsíce, protoze to stejně nikdo nevidí a je vám to líto vychodit?

Potěšená žena má radost že vsecho, vše musí být krásné, hladce, měkké. Když ona jí, má takovou chuť, ukazuje jak je ji to lahodné, a není možné aby jste byli poblíž a nezachtělo se vám jist, I kdybyjste jinak neměli hlad.

Ona mluví tak lahodné, říká všechno chutné. Užívá si akt komunikace s lidmi. Ona se oblíká nejen proto, že se musí oblict - ona se dotýká, dívá se na sebe, pro ní je důležitá kvalita tkaniny..

Je vám už jasné co je potěšena žena? (bez fanatismu)

Varování! Vše „nedo…“ ženy nemají rady potěšené ženy. Proto udelajte vše, co můžete, abyjste s ními nemluvily. Protože jestli jste naplněna, ta chronicky “nedo… “ žena vám vypije energie, ona vám bude dělat problémy, skandály, mračit se, pomlouvat vás atd…

Sexualita není, když demonstruješ všetečně, to je když je to nemožné schovat.

Představte si, když máte na sobě dlouhou sukni (žádné kalhotky samozřejmě), krásnou halenku, krásné vlasy, make-up je jako byste byla ve skutečnosti taková, nenápadný, ale musí vždy být… Vy jdete taková, bez kalhotek, “blikáte“ (svíráte intimní svaly) a ve vašich očích se zapíná kouzlo - oni září jako při vzrušení, I když se díváte na chlapa, vy ho fascinujete.

Nemusíte ukazovat výstřih, nosit minisukni, která stěží skrývá nevím co, nemusíte si dělat velké umělé rty, vy I tak jdete a voníte sexem. Sama o sebe. Vy jste tak naplněna. Že opravdu nemusíte domonstrovat nahotu? Chlap ucítí přesně tu vaší naplněnost.

Všechno děláme sexy, uvolněné, cítíme potěšení že vsecho co děláme…

Musíme být v -  tady a teď. Žena je ten zázrak, který se plní, když dostává potěšení, to je nejsilnější vibrace. Ona se nemůže naplnit tak moc z něčeho jiného jako z potěšení.

Čím víc sexualitu máte, tím víc potěšení dostavate, tím víc materiálních věci budete mít. Protoxe sexuální a materiální je stejně.

Víte co je podnikání pro ženy? To je když nevite co máte dělat, ale stejně se vám to tak líbí, a proto to zvládáte tak dobře. A lidí nerozumí, jak jste to vůbec zvládla - lidí přicházejí a přicházejí k vám. A proč? Protože jsou přitahováni energii a potěšení.

Vám se taky víc líbí  lidí, které jsou potěšené, které dostávají potěšení a radost -  oni jsou tak chutné, lahodné viď?